Feestelijke opening Duurzame Huizenroute

//Feestelijke opening Duurzame Huizenroute

Feestelijke opening Duurzame Huizenroute

De Energiepioniers en de Huizenaanpak slaan de handen ineen om samen mee te doen aan de Duurzame Huizenroute. Deze route op zaterdag 4 en 11 november wordt feestelijk geopend in Het Groene Huis aan de Rijksstraatweg. Gastheer Ed Woolthuis zal een rondleiding verzorgen en laten zien welke duurzame en energiebesparende producten er in het huis zijn.

Voor een voorproefje: zie www.hetgroenehuis.nl
Na de rondleiding wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Duurzame Huizenroute

Op 4 en 11 november zijn 8 huizen van energiepioniers te bezoeken in Haarlem en omgeving. Primeur dit jaar: 3 huizen die van het gas af zijn! Zie voor openingstijden en inschrijven www.duurzamehuizenroute.nl/

De Energiepioniers

De Energiepioniers is een netwerk voor en door mensen en bedrijven die de woning energieneutraal willen en kunnen verbouwen. Voor meer informatie zie http://haarlemduurzaam.nl/organisatie/energiepioniers-haarlem

By |2017-11-02T16:54:33+01:00november 2nd, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Feestelijke opening Duurzame Huizenroute

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!