627 inschrijvingen groepsaankoop zonnepanelen!

//627 inschrijvingen groepsaankoop zonnepanelen!

627 inschrijvingen groepsaankoop zonnepanelen!

Tijd om een update te geven over onze zonnepanelenactie! Tot nu toe hebben wij al 627 inschrijvingen voor de groepsaankoop zonnepanelen mogen ontvangen. Terwijl de experts bij de mensen thuis goed afstemmen hoe de panelen geplaatst worden is het bij Kapitein B.V. ook een drukte van jewelste. Daar rijden de vrachtwagens af- en aan om zonnepanelen, omvormers en bevestigingsmaterialen af te leveren. De eerste zonnepanelen zijn inmiddels geplaatst en het goede nieuws is: u kunt nog steeds meedoen met de actie!

Hoe werkt het ook alweer?

1. Schrijf je in!

Meld je aan via het inschrijfformulier en betaal €25 aan voor een bezoek aan huis.

2. De expert komt bij je langs

Nadat wij je aanbetaling hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een bezoek aan huis. Er komt dan een ervaren installateur bij je langs om je situatie op te nemen. Bij het inmeten van het dak wordt er rekening gehouden met schaduw van bijvoorbeeld een dakkapel, schoorsteen of boom. We bepalen samen met je de beste plek voor de omvormer, optimaliseren de kabelroute en inspecteren je meterkast.

Voor het maken van je persoonlijke offerte en het bezoek aan huis vragen wij een aanbetaling van €25.

Accepteert je de definitieve offerte? Dan wordt dit bedrag verrekend op de eindfactuur. Blijkt uw woning niet geschikt voor zonnepanelen? Dan krijg je het bedrag terug. Zie je zelf af van ons aanbod? Dan vervalt de €25 euro aan de Huizenaanpak voor gemaakte kosten.

3. Installeren

Ga je akkoord met de offerte, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een installatie-afspraak. Het gehele systeem; zonnepanelen, omvormer, monitoringssysteem en een extra groep in de meterkast wordt binnen 1 dag werkend opgeleverd. De volledige installatie van het systeem wordt gerealiseerd door de firma Kapitein BV uit Haarlem.

4. BTW retour vragen

De BTW die je over de volledige installatie van de zonnepanelen betaalt, kan je bij de Belastingdienst terugvragen. Wanneer je dit papierwerk liever door ons laat verzorgen, kan dit ook. Wij vragen daar een vergoeding voor van € 125 incl. BTW. Ook de BTW over dit bedrag krijg je uiteraard weer retour.

By |2019-06-13T09:29:46+01:00juli 14th, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor 627 inschrijvingen groepsaankoop zonnepanelen!

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!