Het Groene Huis opent de deuren

//Het Groene Huis opent de deuren

Het Groene Huis opent de deuren

Op 19 mei 2017 was het zover: Het Groene Huis opende haar deuren voor publiek. Wethouder Floor Bal (Gemeente Velsen) sprak namens de aanwezigen lovende woorden over het initiatief en gaf het startsein voor de opening van de showroom aan de Rijksstraatweg 238 te Haarlem.

Het Groene Huis

In het Groene Huis komen duurzame oplossingen voor in huis tot leven. Je kan bijvoorbeeld een functionerende warmtepomp in het echt bewonderen. Deze warmtepomp is aangesloten op een vloerverwarming die op een houten balkenlaag ligt. De meeste oude woningen hebben een houten balkenlaag. Veel mensen denken dat hier geen vloerverwarming op kan.

 

 

 

 

 

 

TonZon vloerisolatiesysteem

Ook is het veelgehoorde TonZon vloerisolatiesysteem te bekijken. TonZon vloerisolatie is momenteel het groenste isolatieproduct (het heeft als enige een Dubo keurmerk) en heeft daarnaast zeer goede isolerende eigenschappen. De demonstratie laat u zien wat isoleren voor verschil maakt.

Verder is er veel te zien op het gebied van duurzaam bouwen met TEC panelen. Een kant en klaar geïsoleerde bouwplaat welke veelal wordt gebruikt voor het realiseren van een dakopbouw, dakkapel of een uitbouw van uw huiskamer.

Daarnaast zijn er nog veel meer duurzame oplossingen te zien en aangezien de techniek zich snel ontwikkelt zal het aanbod ook regelmatig wisselen.

Ed Wolthuis

Het Groene Huis is ontstaan nadat Ed Woolthuis, met zijn gelijknamige isolatie en klussenbedrijf, constateerde dat er, onder zijn klanten, grote behoefte bestaat aan een fysieke showroom voor duurzame en energiebesparende oplossingen. De gemiddelde consument ziet momenteel door de bomen het bos niet meer en zodoende ontstond het idee om een duurzaamheidsplein te openen.

Ed heeft na 10 jaar verduurzamen veel contacten opgedaan en ook heeft hij in al die jaren het kaf van het koren weten te scheiden. De samenwerking met de Huizenaanpak deed daar nog een schepje boven op en zo ontstond een betrouwbaar netwerk van diverse vaklieden die hun groene hart op de juiste plaats hebben.

By |2019-06-13T09:43:05+01:00mei 22nd, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Het Groene Huis opent de deuren

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!