Hoe verdien je geld aan jouw huis?

//Hoe verdien je geld aan jouw huis?

Hoe verdien je geld aan jouw huis?

Geld verdienen aan je huis? Kan dat? Je bent toch elke maand geld kwijt voor hypotheek, energiekosten en voor het opbouwen van een reserve voor groot onderhoud? Hierbij het juiste antwoord.

Stijgen of dalen?

Gemiddeld geven we in Noord Holland € 269.000 uit om ons droomhuis te kopen. Vanaf het moment dat je dit gekocht hebt, kan het twee kanten opgaan: het huis stijgt of daalt in waarde. Ga je voor de stijging, moet je het huis goed onderhouden en slim verbouwen. Laat je het onderhoud liggen of verbouw je op een verkeerde manier, dan krijg je met waardedaling te maken.

Verbouwen, isoleren en besparen

Laten we uitgaan van de eerste optie. Dan begint het met de vraag wat voor soort verbouwing je gaat doen. Om te beginnen altijd achterstallig onderhoud wegwerken. Gebreken aan je huis hebben eigenlijk altijd een negatieve invloed op de woningwaarde; ca. 70 % van de kopers zijn op zoek naar een woning die af is.

De volgende stap is het verbeteren van de energieprestatie van je huis. Dat scoort altijd goed bij potentiële kopers. En levert je direct geld op: door het huis goed te isoleren en enkel glas te vervangen door isolatieglas kan je tot 50% op je energierekening besparen. Dat is dus dubbel verdienen. Gemiddeld stijgt de woningwaarde met ca. 75% van de geïnvesteerde kosten. Met name comfortmaatregelen als vloerisolatie worden door potentiële kopers erg gewaardeerd.

Kies voor samenwerkende experts voor de beste prijs-kwaliteit verhouding

Ook bij de werkzaamheden zelf kun je geld verdienen. Hoe goed een maatregel rendeert, is direct afhankelijk van de uitvoeringskwaliteit. Door bij de verbouwing professionele hulp voor bouwbegeleiding in te schakelen, ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. En door het hele traject van idee tot uitvoering bij één organisatie van samenwerkende experts te leggen, beperk je de kosten, krijg je de juiste adviezen – en beste resultaten. Het mes snijdt aan twee kanten: zolang je in je huis blijft wonen, zit je in een fijne en comfortabele woning met een lage energierekening. En wil je verkopen, krijg je een betere prijs.

Wil je ook geld verdienen met jouw huis?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn.

By |2016-05-27T08:57:02+02:00mei 27th, 2016|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Hoe verdien je geld aan jouw huis?

About the Author:

Huizenaanpak - Comfortabel wonen met een lager energieverbruik

Op de hoogte blijven...?

We sturen regelmatig een nieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en aanbiedingen die voor jou als huiseigenaar interessant zijn.

Je hebt je succesvol ingeschreven!